MARINOITU PUNASIPULI

Marinoitu punasipuli sopii salaatin tai pääruoan lisukkeeksi, hampurilaisen täytteeksi, pizzan tai leivän päälle, melkein mihin vaan suolaiseen ateriaan. Tätä on helppo tehdä jääkaappiin valmiiksi lasipurkkiin. Etikka-sokerisäilöttynä se säilyy maukkaana useita päiviä, jopa viikon.

Marinoitu punasipuli

2 punasipulia
1 dl punaviinietikkaa
1/2 dl sokeria
1 tl suolaa
mustapippuria
0,5 dl öljyä

Kuumenna punaviinietikka, sokeri  ja suola kattilassa kiehuvaksi, kunnes sokeri liukenee nesteeseen. Lisää mustapippuri ja öljy. Kaada marinadi pilkottujen punasipuleiden päälle steriloituun lasipurkkiin, jossa tiivis kansi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *