Raparperi-uunifetasalaatti

Paahdettu raparperi sopii hyvin uunifetan kanssa perinteisen tomaatin sijaan . Laita päälle reilusta hunajaa, joka taittaa raparperin kirpeyttä ja antaa salaatille pirteän makuparin. Lisää salaattiin vielä tuoreita yrttejä esim. minttua, joka sopii raparperin kanssa mainiosti.

Ohje:

Raparperi-uunifeta

raparperia
fetajuustoa
oliiviöljyä
hunajaa
suolaa
mustapippuria

Vihersalaatti

salaatinlehtiä ja/tai pinaattia (joukko erilaisia)
tuoreita yrttejä (esim. minttua)
kevätsipulia
(kirsikkatomaattia)
(paprikaa)
(mansikkaa)
oliiviöljyä
sitruunamehua
suolaa
mustapippuria

Pilko raparperi 2-3 cm paloiksi. Laita uunivuoalle fetajuusto ja reunoille raparperipalat. Päälle öliiviöljyä ja raparperien päälle hunajaa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja chiilastuilla.

Paista 225 asteessa 15-20 min.

Sekoita raikas yrttisalaatti haluamistasi salaatinlehdistä ja tuoreista yrteistä. Lisää halutessa myös kirsikkatomaattia, paprikaa tai tuoreita mansikoita. Sekoita joukkoon oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja mustapippuri ja sekoita tasaiseksi.

Lisää salaattiin jäähtyneet raparperipalat ja murenna päälle paahdettu fetajuusto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *